De 'IK' ACADEMIE

De ‘IK’ Academie is door mij in samenwerking met mijn zus opgericht. Wij zagen een maatschappelijk probleem zagen ontstaan en wilden een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. De mensen achter de ‘IK’ Academie zijn mensen die al de nodige ervaring hebben opgedaan binnen het bedrijfsleven, maar ook met het zelfstandig ondernemerschap niet onbekend zijn. Daarnaast hebben wij ook al de nodige ‘struikelblokken’ in het leven mogen ervaren. Wij weten als geen ander hoe het voelt wanneer je leven momenten heeft waar je mentale gesteldheid een ‘deukje’ oploopt.

MEER VRIJHEID

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is de beste stap richting meer ‘vrijheid’: met jezelf en door juist te verbinden met anderen, boek je ook vaak de mooiste resultaten.

De ‘IK’ Academie heeft hiervoor diverse modules geschreven die vrij eenvoudige te volgen zijn. Deze modules kun je volgen wanneer de workshop jouw ‘ogen heeft doen openen’. Deze workshop wordt gegeven in groepsverband op de ‘IK’ Academie, maar kan op verzoek van bijvoorbeeld bedrijven, gemeentes en scholen ook op locatie worden gegeven.

Daarnaast bieden wij als coaches ook de gelegenheid om kennis te maken met deze eenvoudig maar effectieve manier van coachen in groepsverband, zodat ook zij deze opgedane ervaring kunnen delen in hun eigen omgeving. Wij zijn druk bezig met het schrijven van meerdere modules die een positieve bijdrage leveren aan de eigen persoonlijke ontwikkeling.

samen staan we sterk

Verbinding biedt een goede mogelijkheid naar een collectief herstel binnen onze samenleving. Door op diverse niveaus samen te werken en kennis te delen, kunnen we gezamenlijk een hele mooie slag slaan en met elkaar werken aan een mooiere en betere samenleving.

MEER WETEN?

Een beter leven ligt binnen handbereik. Wil jij ook investeren in jezelf? Kies je voor de korte route richting een blakend zelfvertrouwen? We weten dat je er geen spijt van zult krijgen want wij staan volledig achter onze Workshop! Als je je nu inschrijft kun je binnenkort aan de slag en kun je beginnen met het verbeteren van je leven. Stel je voor hoe fijn het voelt als je goed in je vel zit en hoeveel je MEER kunt bereiken in je leven en relaties.